Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
31.05.2011 21:56 - Перверзии в образователната система в Бразилия
Автор: alchemist Категория: Други   
Прочетен: 782 Коментари: 0 Гласове:
2



Бразилският президент Дилма Русеф се съгласи да елиминира порнографската образователна програма за деца и юноши на Обединените нации, която беше създадена за популяризиране на хомосексуализма и транссексуалното поведение. Решението беше взето след заплахи от страна на протестантски и католически законодатели да заведат съдебни дела. Програмата, спонсорирана от бразилското министерство на образованието, се нарича „Училища без хомофобия“ и включва „антихомофобски помагала“, включващи анимация с дете, което мастурбира, докато фантазира за секс с по-възрастен мъж; юноши, които имат хомосексуални отношения; както и видео с един транссексуален персонаж, наречен Бианка.
В оригиналната версия на клипа Бианка се възбужда от гледката как един мъж уринира в обществена тоалетна – тази сцена по-късно беше премахната, както и една друга, в която две момичета се целуват по устните. Образователната програма осигурява учениците с игри, играчки и песни – всички те са създадени, за да нормализират хомосексуализма и други неестествени сексуални практики. Макар да са правени корекции по някои от най-перверзните материали, останалите продължават да скандализират тамошните родители и просемейни активисти.
След като беше оказан силен натиск чрез една интернет кампания и друг натиск от страна на законодателните органи, Русеф призна капитулация и според нейни приближени най-сетне си е позволила да определи програмата на Обединените нации като „ужасна“ и „краят на света“. [...] Фернандо Хадад – образователният министър на Русеф – обеща, че в рамките на броени месеци ще предложи нова програма за училищата, след като направи необходимите консултации със „специалисти“.
Тамошната преса пише, че новата програма ще бъде съставена от същите неправителствени организации и сдружения на хомосексуалисти, които бяха създали и програмата, която в момента се прилага в бразилските училища. Жулио Северо, един от най-влиятелните просемейни активисти в Бразилия, предупреждава, че администрацията на Русеф ще продължи да налага (ако трябва и подмолно) пропагандата на хомосексуалистите – той призова католиците и протестантите да се готвят за продължителна битка.

Източник:  Иван Стаменов
http://bgvox.info



Гласувай:
2



Няма коментари
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

За този блог
Автор: alchemist
Категория: Други
Прочетен: 2411387
Постинги: 1971
Коментари: 1585
Гласове: 30271
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930