Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
31.07.2011 19:30 - Черният расизъм - Зебра убийците
Автор: alchemist Категория: Други   
Прочетен: 3739 Коментари: 10 Гласове:
4

Последна промяна: 31.07.2011 19:32


Когато стане дума за расизъм винаги се дава, като пример обичайните стереотипи – Хитлер, Ку Клукс Клан, скинхедс и по този начин в главите на хората е втълпено едва ли не, че расизма е характерен само за белите народи. Е в тази статия ще разчупим малко стереотипите, главни действащи лица ще са група негри ислямисти извършили над 280 убийства на бели християни в името на аллах и всичко това се е случило в „най-демократичната” страна САЩ.

Началото

Убийствата започват на 19 Октомври 1973, когато отбрана група от движението „Нация на Исляма”(или ННИ е афро-американска религиозно движение основано в Детройт, Мичиган от Уолъс Мохамед бел. ав.)познати още като „Ангелите на Смъртта”, отвличат Ричард и Кинта Хагъст, които са излезли на разхода близо до дома си в Сан Франциско. Негрите нападат младата двойка и ги затварят в бял ван, където изнасилват многократно Кинта. Ричард се е опитал да им се противопостави, но те му разбиват челюстта с гаечен ключ. След като свършили с гаврите над младата жена, те я убиват по особено жесток начин, отрязали й главата с мачете. Полицая от полицията в Сан Франциско, Ъръл Сандърс, заявява след откриването на трупа „ От раните на това момиче крещи омраза”. След като свършили с Кинта се насочили към Ричард. Неговата участ не е по-добра – негрите му разбили черепа с гаечен ключ и нарязали лицето и гърба му с мачететата си.

image

Убийствата продължават

Десет дни по-късно, Франсис Ролс, 28-годишна психиатърка, е застреляна от упор в главата от Джеси Лий Кукс, член на „Ангелите на смъртта”. През следващите два месеца има седем атаки срещу бели хора по улиците на Сан Франциско без значение от възраст и пол, единствено цвета на кожата ги превръща в мишени. Първи жертви на черните расисти стават Иларио Бертучио, 81-годишен чистач, Пол Денсег, 26-годишен уличен наркоман, Салем Еракат 58-годишен бакалин. На 22 декември членовете на „Ангели на Смъртта” застрелват 19-годишния Нийл Мойнихън пред Центранния градски хотел, който само преди минути е купил плюшено мече за подарък на малката си сестричка. След като го застреляли, убийците побягнали по близката алея на Гауф Стийт, където 50-годишна бяла жена на име Мидред Хослър, чакала на автобусна спирка за да се прибере. Негрите я простреляли четири пъти в лявата част на гърдите и продължили да тичат. Така за близо 5 минути те убили 2-ма души, чиято единствена вина била това, че са бели.

Коледната пуйка
На коледа, „Ангелите на смъртта” отвличат един бял скитник и го затварят в една сграда собственост на ННИ. Там те започват да го разфасоват още докато е жив. За да бъде пълна гаврата те го разфасоват като коледна пуйка. Останките му са хвърлени в залива в Сан Франциско. Тялото до такава степен е осакатено, че полицията никога не успява да открие самоличността на трупа. Останките от тялото са познати като Джон Доу #169
От този момент нататък убийствата стават толкова често, че полицията в Сан Франциско запазва радиочестотата си „Z” за съобщения свързани с убийствата. Поради тази причина престъпленията стават известни като „Зебра Убийствата”.

Убийства безкрай

Касапницата спира за 5 месеца само за да продължи наново на 28 Януари 1974 с убийството на Таня Смит, 32-годишна секретарка, Джон Бамбик, 84-годишен бездомник, Джеи Холи и Винсент Уоли, който в деня на убийството си чества 69-я си рожден ден. Престъпленията продължават с прострелването на 23-годишната майка на 4 месечно дете Роксана Макмилан, която успява да избегне смъртта, но за смета на това остава инвалид за цял живот. Същият „късмет” обаче не изкарва 21-годишния студент Томас Бейтс, който е прострелян три пъти докато е стопирал близо до Емървил.
На 1-ви април развилнялата се глутница негри убива Томас Рейнлатър на 19 години и Линда Стор на 21 години, докато се прибирали пеш от „Армия на спасението” училище за подготовка на офицери, където учили за първа година. Момчето е простреляно три пъти в гърба с 32-ри калибър оръжие и умира на място. Линда е простреляна два пъти докато се е опитвала да избяга от нападателите си. За щастие успява да се измъкне и да оживее.
На 14 април, Великден, черните расисти убиват 19-годишния Уард Андерсън и раняват 15-годишния му приятел Лари Уайт, докато двамата тийнейджъри чакали на спирката за автобуси. Два дни по-късно убиват Нелсън Шилдс, 23-годишния наследник на световноизвестната компания Дюпонт.

image

Крилата на Ангелите

Убийствата прекъсват за малко, след като полицията в Сан Франциско обявява награда от 30 000$ за всякаква информация, която може да доведе до арестуването на някой от убийците. Тази награда кара един от работниците в Черното движение за самопомощ (движение пряко свързано с Нация на Исляма и Ангелите на смъртта бел. ав.) да потърси полицаите с информация за извършителите. Той е извикан в участъка, където им съобщава за „Ангелите на смъртта” и тяхната системата заедно с ННИ за избиване на бели хора.
Ангелите съставили система, според която всеки един от членовете трябва да убие 5 бели жени и 4 бели деца или 9 бели мъже. Който постигал тази квота, като награда получавал негова снимка с ангел с черни крила на гърба, която била закачана на дъска , която служела като пример за новите кандидати. Дъската била поставяна в сградата на черното движение за самозащита.
На 1 май над 100 полицай извършват внезапни проверки в сградите на черното движение за самозащита и жилищни сгради където живеят членове на „Ангелите на смъртта”. Никой от задържаните не е оказал съпротива.

Десетият урок

Кмета на Сан Франциско Йозеф Алиото, веднага след извършването на полицейската операция прави пресконференция на която съобщава, че са заловени извършителите на убийствата и те са били под покровителството на Нация на исляма. Джон Мохамед член на едно от подразделенията на ННИ заявява, че тези твърдения са расистки и иска извинение от кмета на града. Той, обаче на свой ред не приема да обясни Десетият урок на ННИ, написан от Илия Пул (Илия Мухамед)
Десети урок : Защо Мохамед и всеки мюсюлманин убива дявола (белия човек)? Какъв е дългът на всеки мюсюлманин по отношение на четирите дявола? Каква награда ще получи всеки мюсюлманин като представи четири дявола? Отговори : Защото той ( дяволът, белият човек) е сто процента грешен и не спазва и не се подчинява на законите на Исляма. Неговите пътища и действия са като на змия. За това Мохамед ни учи, че ние не трябва да променяме дявола, така, че той трябва да бъде убит. Всеки мюсюлманин трябва да убие дявол, защото знае, че той е змия и ако бъде оставен да живее ще ухапе някого. Всеки мюсюлмани е длъжен да донесе четири дявола, а когато ги донесе и покаже, той ще бъде възнаграден със значка която да окачи на сакото си и ще получи безплатен транспорт до свещения град Мека, за да види Мохамед.

Протест и резултати

image

Джон Мохамед не е единствения негър изразил „възмущението” си от изказването на кмета на Сан Франциско. Наглостта на негрите стига до там, че Черната Армия за освобождение (или Black Liberation Army е организация на черни националисти-марксисти колкото и тъпо да звучи бел. ав.) пуснала официално съобщение по местната рок радиостанцията KSAN за въоръжено въстание на всички радикални групировки включително и леви групировки, а също и „Ангелите на Смъртта” срещу расисткото управление на общината.
Намеренията за въстание обаче пропадат. От седемте задържани трима са освободени. Останалите четири – Джеси Лии Кук, Лари Грийн, Дж. Симон и Мануел Мур са обявени за виновни и осъдени на доживотен затвор.
Мениджъра на „Черно движение за самопомощ” е Том Маней член на ННИ и колежанска футболна звезда. Той е дал на заем колата си на Ангелите на смъртта, с която те са преследвали жертвите си. Също така той е дал и пистолета си с който са извършени някои от убийствата. Поради липса на доказателства той е освободен.

image

image

image

image

Не изяснени кланета

През октомври 1973 когато кланетата започват в Калифорния има 15 бригади на “Ангелите а Смъртта”. В офиса на главния прокурор на Калифорния има доклад с 71 екзекуции всичките извършени с мачете или пистолет. Всички от извършителите са добре облечени и на външен вид интегрирани млади негри, а жертвите във всичките случай са бели хора. Освен в Сан Франциско убийствата са извършени в Оклахома, Сан Хосе, Санта Барбара, Лос Анджелис , Сан Диего и др. Геноцидът над белите жители на САЩ извършен от „Нацията на исляма” започва три години преди началото на убийствата в Сан Франциско.
На органите на реда им отнема няколко години за да разберат до какви последствия е довел черният расизъм в САЩ. За периода 1970 – 1974 ННИ са отговорни за над 270 убийства в Калифорния само. Колко са убийствата в цяла Америка все още не е напълно ясно.
Въпреки, че 70-те години се явяват най-силните за организациите борещи се за граждански права и равнопоставеност на негрите, нито една организация не си е направила труда да повдигне обвинения срещу ННИ и Илия Пул за подбудителство към масови убийства. В същото време всяка една дума изказана от бял човек, дори и с най-малкия намек за расизъм е жестоко разкритикувана от същите тези правозащитни организации и той е заплашен да бъде подведен под отговорност. Медиите постоянно ни напомнят за Ку Клукс Клан, Третият райх, за престъпленията извършени от тях, но за черният расизъм винаги се мълчи и дори вярвам, че съществуват хора, за които такова нещо като черен расизъм не съществува и им се струва нелогично, въпреки, че ежедневно се сблъскваме с него дори и по българските улици и села.

Източник: http://bgvox.info





Гласувай:
4



1. germantiger - ...
01.08.2011 12:26
Като изключа, че при мен или въобще фотосите в постинга не се отварят, инфото е впечатляващо - свалих си го на харда и ще го линкна в групата ми във вибокса!
цитирай
2. nkf - Описаното в статията е нагледен ...
01.08.2011 17:33
Описаното в статията е нагледен пример за войната,която злите сили (комунисти,атеисти,мюсюлмани,марксисти,мултикултуралисти,либерали, социалисти и т.н. името им е "легион") водят срещу Християнството и по-специално срещу Белите Християни.
цитирай
3. анонимен - buy generic online
27.02.2012 22:48
Hello! <a href=http://srhskelaxon.posterous.com/buy-generic-skelaxin-canadian-pharmacy#4643>photos of skelaxin</a> <a href=http://gnfsynthroon.posterous.com/buy-generic-synthroid-canadian-pharmacy#6862>synthroid pharmacokinetics</a> <a href=http://jbfdroxon.posterous.com/buy-generic-droxia-canadian-pharmacy#3321>droxia in sickle cell</a> <a href=http://tblpropecon.posterous.com/buy-generic-propecia-canadian-pharmacy#8156>propecia canada over the counter</a> <a href=http://vhmhoodon.posterous.com/buy-generic-hoodia-canadian-pharmacy#1169>nv south african hoodia</a> <a href=http://dvttizanidion.posterous.com/buy-generic-tizanidine-canadian-pharmacy#5382>cheap generic tizanidine Oregon</a> .
цитирай
4. анонимен - buy viagra online 900 16780
18.10.2012 03:43
[url=http://buyviagraonlinemall.com/#12502]viagra online[/url] - <a href=http://buyviagraonlinemall.com/#18207>buy generic viagra</a> , http://buyviagraonlinemall.com/#18090 generic viagra
цитирай
5. анонимен - payday loans online 682 17702
18.10.2012 10:14
[url=http://usapaydayloansonlinetoday.com/#6259]payday loans online[/url] - <a href=http://usapaydayloansonlinetoday.com/#12339>payday loans online</a> , http://usapaydayloansonlinetoday.com/#13403 payday loans online
цитирай
6. анонимен - payday loans online 954 10701
18.10.2012 14:59
[url=http://usapaydayloansonlinetoday.com/#9341]payday loans online[/url] - <a href=http://usapaydayloansonlinetoday.com/#11884>payday loans online</a> , http://usapaydayloansonlinetoday.com/#284 payday loans online
цитирай
7. анонимен - payday loans online 855 18292
18.10.2012 19:00
<a href=http://usapaydayloansonlinetoday.com/#20962>payday loans online</a> - <a href=http://usapaydayloansonlinetoday.com/#19198>payday loans online</a> , http://usapaydayloansonlinetoday.com/#21398 payday loans online
цитирай
8. анонимен - payday loans online 624 20008
18.10.2012 23:47
<a href=http://usapaydayloansonlinetoday.com/#21398>payday loans online</a> - <a href=http://usapaydayloansonlinetoday.com/#12129>payday loans online</a> , http://usapaydayloansonlinetoday.com/#2018 payday loans online
цитирай
9. анонимен - payday loans online 858 3412
19.10.2012 02:43
<a href=http://usapaydayloansonlinetoday.com/#9708>payday loans online</a> - <a href=http://usapaydayloansonlinetoday.com/#19522>payday loans online</a> , http://usapaydayloansonlinetoday.com/#19367 payday loans online
цитирай
10. анонимен - buy kamagra 100mg 6926
20.10.2012 17:01
<a href=http://orderkamagranow.com/#tvdai>cheapest kamagra</a> - <a href=http://orderkamagranow.com/#vipga >buy kamagra jelly</a> , http://orderkamagranow.com/#obvke kamagra soft
цитирай
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

За този блог
Автор: alchemist
Категория: Други
Прочетен: 2406733
Постинги: 1971
Коментари: 1585
Гласове: 30255
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930