Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
30.12.2010 09:50 - Изповедта на една бивша проститутка: „Семейство Лечкови от Сливен ме принудиха да стана проститутка!“
Автор: alchemist Категория: Новини   
Прочетен: 1182 Коментари: 1 Гласове:
1



С тези думи започва изповедта си пред информационна агенция „Блиц“ – една жена, една бивша проститутка, която никога не е искала да става такава. Тя не крие името си – казва се Мариана Костова и разказва потресаващата история на живота си за паническия страх на жените, които по една или друга причина, са станали проститутки.

Седем погребани години в Сливен. Мариана проклина денят, в който е решила да отиде на гости на приятелка в градa на сутеньорите, проститутките и корупцията, както го нарича тя. Не иска да чуе името на града, в който се подвизава въпросното семейство – Сливех. Семейство Лечкови, които според нея нямат роднинска връзка с небезизвестния бивш футболист Йордан Лечков, имат къщa.

на центъра в града и от край време въртят бизнес с търговия на човешка плът. Полицейски чадър пази това семейство от 15 години, разбира Мариана, която прави неуспешен опит да се измъкне от порочния кръг преди няколко години. Мъжът от семейство Лечкови, все още излежава осемгодишна присъда дадена му от холандски власти за пране на пари, склоняване към проституция и кражба на леки автомобили.

Докато „бизнесменът“ излежава присъда в чужбина, съпругата му поема бизнеса.  За разлика от Холандия, у нас предполагаемата сутеньорка няма никакви проблеми с местната власт. Че кой има, когато си плаща? Навярно само неугодните, от които вече някой висш служител, няма полза.

„Качваше ни на едно такси и ни разпределяше по райони. Сливенски богаташи ни поръчваха по телефона. Плащаха по 100 лева на сеанс, а аз получавах 10 лева. Понякога и нищо…“, продължава разказа си Мариана.

Според думите й, бизнесът с проститутки е бил ясен за много хора. Опитите й да се свърже с комисаря на полицията или с кмета, също не давали резултати. „На кой му пука за една проститутка?“, откровеничи тя.

Животът някак се смилява над Мариана и тя се връща в родния Димитровград. От капана на сутеньорите, в който могат да попаднат младите момичета, никой не е застрахован, сигурна е бившата проститутка. Остава надеждата, че онзи отгоре вижда всичко и рано или късно за семейството-сутеньори от Сливен ще дойдат черните дни.

Източник: www.razkritia.com




Гласувай:
1



1. lisichka - Обективно
30.12.2010 09:54
Някои хора си мислят, че да станеш проститутка е прищявка на всяка нимфоманка.
Някои хора не си избират нито мястото , нито семейството в което да се родят, а на всичкото отгоре, идват на този свят, без златна лъжица в устата.
Все пак това е тежка професия . Не за всяка уста хапка са потни ташаци и извратени изроди.
цитирай
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

За този блог
Автор: alchemist
Категория: Други
Прочетен: 2385912
Постинги: 1968
Коментари: 1582
Гласове: 30156
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031