Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
16.03.2011 18:54 - Прогноза от Скопие: Балканите ще бъдат ислямизирани до 2020 г.
Автор: alchemist Категория: Регионални   
Прочетен: 769 Коментари: 1 Гласове:
2



Радикални ислямистки организации планират до 2020 г. да ислямизират целите Балкани, които биха им послужили като “самолетоносач”, от който да отворят широко вратите за навлизане на исляма в Европа, каза бившият разузнавач и професор по сигурността от Скопие Иван Бабановски.

Той подчерта, че тези организации, на равнище радикален ислямски интернационал, вече прилагат плановете си. Единият е “Балкани 2020″, а вторият - “3000″.
План “Балкани 2020″ предвижда чрез неправителствени и хуманитарни организации и определени политически структури на мюсюлмански и албански етнически групи до 2020 г. да се ислямизират целите Балкани и да послужат като “самолетоносач”, от който да отворят широко вратите за навлизане на исляма в Европа, подчерта Бабановски.

По думите му един от центровете за постигане на тази цел е в Сараево, а вторият трябва да бъде в Скопие заради оценката, че Македония е най-нестабилна по отношение на политическото, икономическото и военното си положение и заради състоянието на сигурността. Затова материални, финансови и кадрови ресурси на ислямистките радикални организации се разполагат на тези територии.

“Те смятат, че ситуацията в Сараево и Хърватско-мюсюлманската федерация сега е стабилизирана чрез действията на муджахидините и радикалните уахабити, които са свързани и са под контрола на мрежата Ал Кайда, и това ще им послужи до края на 2020 г. да ислямизират Балканите”, каза бившият разузнавач за интернет портала “Вестионлайн”.

Той подчерта, че план “3000″ има за задача в първата си фаза да работи за създаването на всеислямска държава от Атлантика и Испания до Урал, а във втората фаза, до края на 3000 г. според плановете им целият свят трябва да бъде ислямизиран, а християните на практика ликвидирани от планетата Земя.

На въпроса дали и в каква степен македонската Ислямска религиозна общност е свързана с радикалните ислямисти, Бабаноски казва, че тъкмо чрез тази общност албанските партии в Македония получават команди и напътствия от арабско-мюсюлманските страни да прекратяват действията на мюсюлманите и албанците от позициите на Призренската лига и паналбанизма.

“Сега се преминава към по-висша фаза на действие - от позициите на панислямизма, тъй като той е много по-важен за всички мюсюлмани по света в посока на изграждане на една всемюсюлманска държава, отколкото е създаването на Велика Албания”, обяснява Бабановски.

Той смята, че всички разузвавателни служби и служби за сигурност на Балканите, с помощта на разузнавателното управление на НАТО и водещите тайни служби на Запада трябва да организират общи екипи, които да се ангажират с оперативно-техническо проследяване на действащите лица и на интернационалните ислямиско-терористични планове “Балкани 2020″ и “3000″, защото дейността на радикалните ислямисти застрашават не само Балканите, а и са реална заплаха за сигурността на гражданите и страните членки на ЕС, на САЩ и на Израел.

Експертен екип от Югоизточна Европа за борба против тероризма и организираната престъпност неотдавна разкри план на радикални ислямистки групи от целия свят, които възнамеряват с помощта на уахабитите от Босна и Херцеговина да запалят едновременно пет големи огнища, едно от които е районът на Балканите, допълва в каре вестник “Блиц”.

По БТА

http://e-vestnik.bg




Гласувай:
2


Вълнообразно


1. shtaparov - Нека си гледат смачканото канче фалшивите сърбокомунисти
16.03.2011 23:55
За България се знае,че до 2020г.няма да бъде ислямизирана-така както се знае,че до 2050г. Временна Република Македония /ВРМ/ ще бъде или албанизирана,или разделена между България и Албания.
цитирай
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

За този блог
Автор: alchemist
Категория: Други
Прочетен: 2391283
Постинги: 1970
Коментари: 1584
Гласове: 30178
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031