Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
26.01.2011 17:16 - Доктрината “Дюнер” на Борисов събуди спомена за Тато. Интернет загря от майтапи или смешки за Боко
Автор: alchemist Категория: Забавление   
Прочетен: 1630 Коментари: 2 Гласове:
9


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg

Доктрината “Дюнер” – така нарекоха по форумите в интернет поредния бисер на премиера Борисов, изречен в Япония. Телевизиите го премълчаха, излезе цитиран само във в. “Дневник”, mediapool.bg и като интервю в “24 часа”. Оттам се появиха цитати тук-там в интернет, а форумите направо загряха.

Какво толкова каза премиерът, запитан за терористичния акт в Москва?

“…Ние разчитаме на балансираната си външна политика. С арабския свят и с Палестина, и с всички държави там сме в изключително близки и приятелски отношения. Арабският свят прави бизнес в България - на всеки ъгъл има дюнер…
Надяваме се да го отчитат хората, които вземат решение за подобни актове, защото те се вземат централизирано и се наблюдава и поведението на дадени държави. България води много добра, балансирана и партньорска политика” – това заяви българският премиер пред журналисти в Токио.
Казаното може да се оцени като дипломатически гаф, защото определя тероризма като дело на арабския свят. Също така е поредният бисер на премиера, който смята, че наличието на дюнери ще се “отчита” от терористите (като че ли в Западна Европа и САЩ няма дюнери).

И докато повечето медии кой знае защо премълчават този гаф на премиера, коментарите във форумите под информациите в “Медиапул” и “Дневник” са пълни с шеги, подигравки и изчерпателни оценки. Ето част от тях:

***

Бобо е върхът!
Дюнерите - новото СРС на българската национална сигурност.
***

Изтрепахме рибата.
Дюнерът стана класика!

***

Класик! Визионерът на дюнерите!

***

Тихо - да не разберат другите, че дюнерът е най-верният щит на мира и гарант за националната ни сигурност!

***

Боко Миманса па измисли рецепта за световния мир.
Тая година нобелова награда за мир, а догодина титла мис свят му пожелавам!

***

…Поредната “Бай-Тошо-стайл” изцепка Бойкова ще влезе в аналите на теорията за генезиса на тероризма с блестящо изведената причинно-следствена връзка между количеството дюнерджийници на калпак население и степента на терористична застрашеност.

***

Изяж дюнер – спаси дете!

***

О, Бойко, замълчи!

***

Срамно, бе пич! Ама ти съвсем си залепил релето?

***

Колко сте прости - премиерът нарочно ви бъзика с дюнерите, за да забравите Мишо Бирата. Ха наздраве!

***

Аз искам и бира с дюнера, искам и шапка на ГЕРБ, искам и флашка и диск с новия албум на Веселин Маринов, това последното не знам защо го искам, но хайде да има, ще го подаря на баба си.

***

Атентатът в Москва се дължи на липсата на дюнери! Затова у нас е сигурно…
Ашколсун, Бойко!

***

Ебати пожарникарската логика!
Ами атентати има и в самите арабски страни, бе, аланкоолу Бойко!
И даже с повече жертви, и по-често. Назначи си някой да ти чете вестниците на глас, та дано да си спомниш нещо, преди да изтърсиш поредния “бисер “.

***

Г-н Мирослав Найденов да си зашие копчето с тел и да въведе стандарт “Стара Планина” за всички дюнери! Срок - незабавно!

***

Тероризмът само арабски ли е? Така Кухоглавко не обижда ли целия мюсюлмански и арабски свят? Този ужас в Русия едва ли е арабски. Те си знаят колко грозни неща идват от Грозни. Но там живеят кавказци, а не араби. Така, че ББ да плюска дюнери и да си плюе в пазвата мотаенето ни в Афганистан да не му издумка метрото. Е, той в метро не пътува, така, че пак ще е жив, дебел и ще дава акъл.

***

Дюнерски и F1 бизнес!

***

Бойко, Бойко… Пиле ненагледно!

***

Ужас - на новия терминал на летището нямаме нито един дюнер! Какво прави министърът на транспорта, какво прави г-н Цветанов! Веднага да се вземат мерки!

***

“..Надяваме се в това отношение да го отчитат хората, които взимат тези решения за подобни актове.”
—————————–
Преведено на нормален български, когато ислямистите обсъждат бъдещи цели и разпънат картата на Европа, заграждат България с една дебела черта, пишат “дюнер-кебап Булгаристан” и преминават към съсседната държава.
Само Бойковото мозъче може да роди такъв бисер.

***

Какво очаквате да каже един нискообразован простак, който е прочел една книга през целия си живот? За него, явно, арабският свят се изпълва от дюнерджийници.

***

След като вчера каза, че ще ПРОИЗВЕЖДАМЕ вода за целия свят, разбрах глупостта МУ няма предели. (б. р. – премиерът заяви ден по-рано, че с Япония ще произвеждаме храна и вода за цял свят).

***

Стигнахме ги хамериканците! Че и отгоре!
Боко отдавна надмина президента им Буш по количество и качество на изречените бушизми.
Чудя се как да го кажа на български - боковизми, тиквизми, мутризми, герберизми, бодигардизми, милиционизми?

***

Един семпъл, евтин премиер, който ще ни излезе скъпо.

***

На следващото заседание на правителството ще се обсъди план за разкриване на дюнери около “Дондуков” 1 и 2, защото са нещо много оголени откъм арабски атаки!

***

Бойко дава акъл на Медведев - да отворят арабски дюкяни за дюнер на всеки ъгъл в Москва и другите градове по Русията. Повече дюнер, по-малко терористични актове.

***

О, mein god… Тъп, тъп, тъп… ама много е тъп тоя. Срам ме е да го назовавам по име дори.

***

Вече 5 мин. се смея сам. Този ИДИОТ ще ни побърка! Ебати резила!

***

Дано дипломатическите представители от “арабския свят” в България са разбрали вече, че Бойко е безобиден (е, не съвсем) идиот. Иначе, каквито са обидчиви, току виж спретнали едно искане за обяснение как така по принцип свързва арабския свят с тероризма…

***

…Тодор Живков - гръмогласен и мазен, тлъстичък, похотлив (актрисите от онова време най-добре знаят), нагъл, тъп, но селски хитър. А това сега е слугата му. Същият, само малко по-висок, но също толкова тлъст, мазен, нагъл, тираничен, себевлюбен, с манията за вечност. И онзи ходеше да ни излага по Япония, и този сега троши бурета със саке, реже риби, млати се с мечове с другия дебелак - Найденов, а вярното политбюро, замъкнато на майната си на кьорсофра, угоднически хихика. Само посланикът гледаше със замръзнала полуусмивчица, ама да не знае много, че ще му извадят и на него някое досиенце. Ако няма, Цецо ще му го напише. Като му перне и едно СРС, свят ще му се извие. Болгар, болгааааар!

***

Ей, тея бТВ са много противни. Такова подмазване, че не може да бъде. Още малко ще има и рубрика:”Какво каза Боко днес…”

***

Срамувам се от нашия прeмиер!

***

Егати селяндура! Срам ме е !

***

Всъщност май никой не забелязва цинизма в изказването на Бойко. То е по повод едно нещастие със загинали хора. Които не биха загинали, ако …имаше повече дюнери. Това, че е смехотворно, е ясно, но и това, че е оскърбление към паметта на мъртвите, също е ясно.

***

Дюнеритe стават и за бомбоубежища.
Стане ли нещо - хуквайте към дюнера!

***

(НДП) Нова Дюнерска Партия

***

Обобщавам разумните предложения дотук:
- във всеки дюнер да има бира ММ
- във всеки дюнер да гърми музика на В. Маринов
- всички министри да си зашият копчетата с тел и да включат дюнери в представителните си разходи
- Министър Дянков да намали ДДС за дюнерите.

***

Всеки гербер да отвори дюнер и да закачи вътре портрета на Боби! Това ще приносът ни в борбата срещу тероризма! Който няма пари да се обади, знаете къде!

***

Онемявам от тези мъдри слова! Какво психогическо проникновение, каква политическа мъдрост, каква реалистична оценка на ситуацията!

***

Идиот! Пълен, кръгъл и необхватен!… Боже пази България! От управниците й, от враговете явно е по-лесно сами да се опазим.

***

Бойко е мъдър, светът е красив, животът е весел.
А ми беше едно криво този следобед,едно кисело… Но все още нищо не е загубено, щом Него го има. Бог да Те поживи Г-н премиер.
Но Те моля за една голяма услуга. На нашия ъгъл НЯМА дюнер!!! Та ако може да съдействаш някак пред арабския свят с балансираната Си политика да открият един. Аз смятам най-добре така - на едното кюше хот дог (балансирано към САЩ), на другото пицария (балансирано към Италия), на третото пелмени (балансирано към Россия), на четвъртото дюнер (балансирано към Арабския свят).

***

Тоя е по-прост и от Тодор Живков. Олигархията в БГ съвсем го е подкарала през просото, поне Н. Младенов да беше станал премиер, но явно е млад и не може да се оправя със старите лайняни ченгета като този тъпанар на снимката.

***

Ниско битово равнище. Той винаги говори на нивото на мат’риала, на нивото на гюбрето. Това е нашият премиер. Вие какво искате? Да ви говори умно ли? За умно говорене няма капацитет, пък и основната част от публиката иска да слуша простотии и да се кефи!

***

Положението става безконтролно. Ако, докато рита топка или блъска с ракетата, може да говори така, то в качеството му на министър-председател е недопустимо. Освен срама за всички българи, плещенето по този начин е извън всякакъв международен етикет и ако Бойко има доброжелатели е редно да му обяснят някои основни правила и да го възпират да се изказва неподготвен. Това не е игрището в Банкя.

***

“Надяваме се в това отношение да го отчитат хората, които взимат тези решения за подобни актове” - или с други думи: Моля ви, не ни атакувайте сега, защото нашите служби са заети броят подписите на лудото Яне и да подслушват “Шимпанзето” Танов.

***

Ужас - тоя ще ни вкара в беля!
Какви “араби” бе!?… Какви дюнери, какви пет лева!? Чеченците араби ли са! Да не би Русия да е в лоши отношения с арабските страни!?

***
Много повече дюнери има в Германия, Великобритания, Франция и Швеция, отколкото у нас. Тези страни правят най-вероятно още по-добър взаимен бизнес с арабския свят. Вижте във Великобритания колко направо огромни по обем и значимост арабски инвестиции има. Нали помните какво стана с българските заложници преди няколко години в Ирак - отрязаха им главите. Единственото, което ни “пази” е, че сме незначителна мишена. Но след такива глупави, непремерени и обидни изказвания на нашия Премиер току виж сме влезли в полезрението на терористи.

***

Голям държавник, голямо нещо е този Бойко Дюнера! България не е имала такъв държавник! На това му се казва държавна политика и стратегия. САЩ и Русия и останалите, ряпа да ядат. Срещу Бойко Дюнера да тичат, пак няма да го стигнат.

***

Арабин = дюнер, толкова е първосигнално, че напрово нямам думи. Само че повечето дюнери май са на турци, а те не са араби, но това няма знаечение за бат Бойко - все едно му е.

***

Абе Бойко - нима за теб дюнерите са мерило за бизнес с дадена страна? Много ясно се вижда твоето познание за бизнес

***

Борисоооов, кога ще разбереш, че си само един ПОСТЕН дюнер - малко зеле, малко чесън, малко Симеоново, малко мoркови, в прегоряла палачинка…

***

След като Румито Желева вкара Грузия и Египет у Близкия Изток, началникът и по партия я последва. Обяви всички араби за потенциални терористи, ако случайно не връткат дюнери. И ги разположи активно в пределите на Русия. Уахабитите от Дагестан, Чечения и Ингушетия сигурно са умрели от смях, а арабите от Арабския полуостров и Северна Африка са получили шок. Да сложиш в един кюп чеченци дагестанци и мароканци си е връх на интелектуланата нищета. Да произнасяш думата араби в контекст на тероризма е неописуем фал. А да не помислиш, че проблемите с тероризма идват не от араби, а от мюсюлмани, които считат присъствието на западните държави в Афганистан и Ирак за окупация.
Не ми е за пръв път да се изумявам на вилнеещото из този кабинет невежество, но е крайно време протоколът на МС да се намеси. Я със съвети, я с медицинска помощ, а най-добре с подготвени листета хартия, които генералът-преподавател във ВИПОНД да се бори да чете. Дори и да срича, ще нанася по-малко поражения на околните…

Иван Бакалов

http://e-vestnik.bg




Гласувай:
9



1. despinida - Бо(ко)же, колко простотия има по тая земя....
28.01.2011 11:21
и как е възможно, на наще Оправници да е най-голяма....
Смея се със сълзи на коментарите под култовото Му интервю, но замисля ли се, май ми се реве кански....:))
цитирай
2. анонимен - НАй-кратък и икономичен хороскоп
28.01.2011 22:26
БЛИЗНАЦИ:

мисли - за себе си
говори - каквото мисли
върши - каквото мисли че е добре...

да онемееш от глупостта му.
цитирай
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

За този блог
Автор: alchemist
Категория: Други
Прочетен: 2411549
Постинги: 1971
Коментари: 1585
Гласове: 30271
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930