Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Конституция на Република България, гл. 2, Чл. 38. Никой не може да бъде преследван или ограничаван в правата си поради своите убеждения, нито да бъде задължаван или принуждаван да дава сведения за свои или чужди убеждения. чл. 39: "Всеки има право да изразява мнение и да го разпространява чрез слово - писмено или устно, чрез звук, изображение или по друг начин."; Чл. 40. (1) "Печатът и другите средства за масова информация са свободни и не подлежат на цензура."; Чл. 41. (1) "Всеки има право да търси, получава и разпространява информация."; Чл. 54.(2) "Свободата на художественото, научното и техническото творчество се признава и гарантира от закона."
Автор: alchemist Категория: Други
Прочетен: 2405817 Постинги: 1971 Коментари: 1585
Постинги в блога от 12.08.2010 г.
Жителите на Земята ще могат да наблюдават до 100 падащи звезди в час. Това е заради благоприятното стечение на обстоятелствата, съпътстващи традиционния августовски звездопад – метеорния поток Персеиди, съобщава РИА Новости, кат...
Категория: Новини
Прочетен: 271 Коментари: 0 Гласове: 1
Окръжната прокуратура в Пазарджик обяви демонстрирането на сексуална ориентация за безсрамие и отказа намеса по случая със скандалния член 14 от Наредбата за обществения ред на общината.
Въпросният текст забранява публичното демонстрир...
Категория: Новини
Прочетен: 410 Коментари: 0 Гласове: 0
Държавите имат две икономики - официална и сенчеста. Официалната се измерва от държавата чрез брутния вътрешен продукт, постъпленията от данъци, осигуровки, и други подобни.
Сенчестата икономика са всички пари и работни места създаде...
Категория: Новини
Прочетен: 355 Коментари: 0 Гласове: 0
Австралийски учени обявиха, че са разгадали мистерията на Бермудския триъгълник.
Според тях причината за тайнствените изчезвания на самолети и кораби в този район са големите количества метан под повърхността на Атлантическия океан.
...
Категория: Новини
Прочетен: 691 Коментари: 1 Гласове: 0
Седем страни, които се отцепиха от бивша Югославия, планират съвместна лотарийна игра, първият общ проект сред страните, които участваха във военен конфликт през 90-те години на миналия век.
Идеята датира отпреди близо десет години, ...
Категория: Новини
Прочетен: 455 Коментари: 0 Гласове: 0
Решаващата битка "за" или "против" конституционните реформи на референдума на 12 септември се премести от политическата арена в една много лична сфера - брачните обети между булката и младоженеца, пише "Хюриет дейли нюз".
Турският по...
Категория: Новини
Прочетен: 395 Коментари: 0 Гласове: 0
Разстроена от изневярата на своя годеник Питър Крауч, топ моделът Абигейл Кланси си събра багажа и отиде да търси утеха в прегръдките на своята майка.Блондинката хвана първия самолет за Майорка, където майка й Карън е на почивка. Т...
Категория: Новини
Прочетен: 388 Коментари: 0 Гласове: 0
През последната седмица по Дойче веле на два пъти дадохме думата на „западни” говорители по темата. И от Световната банка, и от ЕС идват едни и същи препоръки: интеграция, образование, повишаване на битовото и културно рав...
Категория: Други
Прочетен: 481 Коментари: 0 Гласове: 0
В това сигурно с състои тайната свръх задача на целувката. Двама души могат да изпитват интерес един към друг и дори силна симпатия. Те се чувстват добре, когато са заедно. Но първите целувки ще покажат дали между тях има и страст или...
Категория: Тя и той
Прочетен: 450 Коментари: 0 Гласове: -1
От другата страна на Ламанша, английски социолози отбелязват, че хората, които умеят да получават удоволствие от храната, имат и по-силно изразено сексуално влечение. Известно е също, че чувството за вина от всяко изядено парченце хра...
Категория: Лайфстайл
Прочетен: 343 Коментари: 0 Гласове: 0
Александър Томов е български писател и публицист. Пише проза, поезия, есета, сценарии, статии. В последните 20 години се е посветил в писането на криминални романи и изследване на тъмните герои oт прехода.
- Г-н Томов, какво е времето...
Категория: Други
Прочетен: 601 Коментари: 0 Гласове: 0
Появата на НЛО в бразилското въздушно пространство вече ще се регистрира официално от командването на военновъздушните сили, постановява указ, обнародван в местния "Държавен вестник".
Той приканва пилотите на граждански и военни самолет...
Категория: Новини
Прочетен: 761 Коментари: 1 Гласове: 0
Италианската финансова полиция обяви, че е разбила наркомрежа и е задържала 12 души. Необичайното в този случай е било, че в апартамент в Рим е открит питон албинос, който пазел кокаина, предаде Франс прес.
Полицаите били предупредени о...
Категория: Новини
Прочетен: 578 Коментари: 0 Гласове: 0
Над 200 мюсюлмани посрещнаха с юмруци вместо с молитва свещения за следовниците на исляма месец Рамазан, съобщава "Труд" на първа страница.
Във вторник вечер Джумая джамия в Пловдив се превърна в арена на саморазправа между последоват...
Категория: Новини
Прочетен: 384 Коментари: 0 Гласове: 0
Търсене

За този блог
Автор: alchemist
Категория: Други
Прочетен: 2405817
Постинги: 1971
Коментари: 1585
Гласове: 30252
Архив
Календар
«  Август, 2010  >>
ПВСЧПСН
1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031