Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
10.12.2010 11:15 - Още новини за таткова Калинка
Автор: alchemist Категория: Новини   
Прочетен: 1116 Коментари: 1 Гласове:
1

Последна промяна: 10.12.2010 11:23


Калина Илиева задигнала сутиени и прашки от немски магазин

Освен че успя да задигне милиони от българската хазна, бившата шефка на фонд „Земеделие“ Калина Илиева, откраднала и няколко чифта сутиени и прашки от известен немски магазин. Макар това твърдение да звучи като виц, нашите източници са категорични, че младата хитруша е разследвана в Германия за кражба на бельо.
„Много хора в Берлин я знаят тази Калинка. Беше проста келнерка в хотел „Хайат“ и дори не знаеше добре немския. Пред очите ми неведнъж е изпадала в смешни ситуации, защото клиентите на хотела я питат нещо, а тя стои и гледа като пън. Беше записана в университета фиктивно, за да може да работи в „Хайат“. Но собствениците после разбраха, че е откраднала от „Карщат“ – магазин за

image

Хитрушата задигна милиони и от държавата

конфекция, козметика, текстил и домашни потреби, няколко чифта сутиени и прашки, които струват по 2 евро, и я изгониха“, пише ни наш читател, който е добре запознат с историята на Илиева.
Още вчера медиите отразиха новината, че в Германия се води разследване срещу нея, но не споменаха какво е задигнала скандалната дама. Сега става ясно, че жената, която се е подписвала под милиарди държавни пари, е „пипала“ сутиени и прашки за мизерни суми.

image

Менте Калина съсипа баща си

Междувременно стана ясно, че Берлинската прокуратура прекратява следствието срещу нея за подправяне на диплома, тъй като тя не е упражнявала „професията“ си в Германия, а само в България. А в хода на разследването стана ясно, че Илиева е придобила диплома, която била отпечатана на обикновена хартия, а вместо оригинален печат, бил използван най-обикновен. От МВР разясняват, че такива дипломи се продават по цял свят.
Но най-страшното в цялата история, е, че в последните няколко дни тръгна слух, според който бащата на Илиева иска да сложи край на живота си. Иван Илиев напусна работа, пенсионирайки се предварително.
„Иван е човек на честта. Невероятен професионалист, винаги отдаден на работата си. Навремето толкова се гордееше с дъщеря си, а сега тя му съсипа живота и старините“, проклинат Калина Илиева столични пожарникари.

                                          ***                                                   ***            

Истината! Калина Илиева е невинна, била е агент под прикритие

Калина Илиева през цялото време се е подвизавала като таен агент на ДАНС във фонд „Земеделие”. Задачата й е била да разследва министър Мирослав Найденов заради сигнали за корупция. Фалшивата й диплома, болничните и останалите гафове – всичко е било осигурено от Агенцията за национална сигурност, за да може да я внедрят във фонда. Цялата схема „Калина Илиева” е била строго секретна и дори Бойко Борисов не е знаел за нея. Затова и германските властни се отказаха да я съдят. Единствената вина на Калина Илиева е, че забременява и това обърква сметките на ДАНС.

Тайният агент Калинка

image

ДАНС са уредили Илиева с фалшива диплома

Източници на Razkritia.com ни светнаха за агентурното „минало” на Илиева. „Калина е била агент на ДАНС и Мирослав Найденов се е усетил, че е ухо. Затова започна да я очерня в медиите, затова и тя сега се покри и не се опитва да се оправдае. Не може да рискува да я осветлят”, предполагат запознати. Макар да нямат сигурни доказателства, те са убедени, че Калина е била вербувана в службите, за да изпее мръсните номера на земеделския министър. ДАНС са уредили Илиева с фалшива диплома и всичко, необходимо, за да влезе във фонд „Земеделие”. Снасяла е информация дълго време и макар да не е била особено компетентна, си е вършила съвестно работата.

Гафът с бебето

image

Бебето обърква плановете на ДАНС

Точно когато стигат до дъното на корупционната схема на Найденов, Илиева разбира, че е бременна. Тя обаче е нужна на ДАНС, защото все още не са събрали достатъчно доказателства срещу земеделския министър. Така Калина хваща папките и започва да крие корема си с тях, докато след девет месеца не написва и прословутия SMS: „Аз родих!”.

Найденов

image

Найденов разбира за агент Калина и прави контраатака

Дни след това и министър Найденов разбира, че Илиева всъщност е била ухо на ДАНС. Той се обръща срещу нея и чрез медийни трикове я демонизира пред обществото. Действа на добре познатия принцип: „На една лъжкиня ли ще вярвате или на един министър”.

Борисов обаче също започва да се светва за далаверите и застава зад гърба на службите. Вчера премиерът потвърди, че знае за досъдебно производство срещу Министерството на земеделието от година. Свидетел е Калина Илиева.

Затова и Найденов вече няма интерес от още шум и скандали около бившата зам.-шефка на фонд „Земеделие”. Вчера земеделският министър с престорен състрадателен тон призова случаят с Калина Илиева да бъде приключен. Мирослав Найденов обаче вече много добре знае, че случаят тепърва започва.

Източник: www.razkritia.com
                    

                                           *                                                *                                                         *

Брей на  тая Калинка да и се неначудиш. Как така изведнъж стана агентка като трактора? И то от ДАНС.  Чудна работа!
П.П.  Ама ако Калинка-малинка наистина е била агент, защо татенцето си подаде оставката?


 







Тагове:   новини,   още,   Калинка,


Гласувай:
1


Вълнообразно


1. liliyanaandreeva - Калина е репресирана заради името си така,както са репресирани Калингите,...
10.12.2010 20:11
...избити до крак от индиеца Ашока в 273 г.пр. н. ера.Считат се за деца на Смъртта,която се казва КАЛИ - богиня на смъртта у индусите.
Не вярвах,че ни владее циганската мафия като ги гледам колко са нещастни,но ...
може да са нашенски подлоги на древната им умопомрачителна садистична кастова религия.
цитирай
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

За този блог
Автор: alchemist
Категория: Други
Прочетен: 2404953
Постинги: 1971
Коментари: 1585
Гласове: 30248
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930