Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
28.04.2011 07:30 - 100 % БРАШНЯН ЧУВАЛ
Автор: alchemist Категория: Политика   
Прочетен: 475 Коментари: 0 Гласове:
3



Досега впечатлението  е че всеки път когато посланик Исаков говори ние не знаем устата ли си използва или задните части, макар че шума, който излиза и от двете страни е трудно различим.

Дали тоя новоизлюпен  великоруснак си мисли, че ние сме  забравили какво беше България преди  двадесет години? Дали си мисли, че ние  не си даваме сметка че това, което е  сега, е защото е била цели петдесет години на тепсия, поднесена на Русия? Когато тая подгоена дипломатическа вкаменелост си отвори устата или  задните части да обяснява на българите  защо Белене е 100% в техен интерес, ние се сещаме как безцеремонно ги е изритал Стамболов – точно от голямото им желание да мислят за доброто на България и, освобождение или не, им е казал: «Не ни трябва ни меда ви, ни жилото ви!»

Само за петдесет години България мина през три финансови  катастрофи, следвайки икономическите мъдрости на московския империализъм. Славни времена: България продава сто  процента плодовете и зеленчуците  си, гроздето и вината си, урана и  рудите си на прегладняла Москва, която  не може да изхрани населението си дори и с помощта на целия соц-лагер!

От тогава на икономическата сцена на света се появи нов  феномен – комунистическа олигархия, чиято дефиниция е «финансово-ненаситно  чудовище, напълно изключващо националните интереси на българското население». Наивните, заспалите, доверчивите българи отдавна би трябвало да се сетят, че малката им територийка е ограничена откъм ресурси, че възможностите й да плаща дългове ще се изчерпват все повече и повече, че не е далече денят, когато ще бъдат напълно сдъвкани и изплюти като досадна дъвка, ако не станат пресметливи егоисти. В България не само възможностите са ограничени, но и населението носи печата на използвано до дупка стадо – то намалява в исторически катастрофални размери с непредвидими демографски последствия.

България отдавна  е брашняния чувал на Русия  и тя очаква както и преди, че колкото  го тупаш – все ще пуска. Според посланика от тоя чувал могат  да бъдат изтупани още осем-десет  милиарда долара чрез Белене. Ами ще тупа, защо не – за руснака това е втора природа. И ще тупа докато има будали.

Николай Флоров
www.svobodata.com




Гласувай:
3



Няма коментари
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

За този блог
Автор: alchemist
Категория: Други
Прочетен: 2406316
Постинги: 1971
Коментари: 1585
Гласове: 30253
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930