Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
17.02.2016 17:56 - Рупор на Асад и Путин
Автор: alchemist Категория: Регионални   
Прочетен: 2531 Коментари: 4 Гласове:
16


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
Турски изтребители без разрешение над Гърция

Нови турски нарушения в Егейско море.
14 турски изтребители са навлезли без разрешение във въздушното пространство над Гърция.
След като ги засекли на радарите, самолетите били прехванати от гръцки изтребители.
Според официалната информация турските машини са извършвали учение.
Десет от тях нарушили правилата за въздушно движение в района на зоната за полети над Атина.
Останалите няколко пък били засечени в националното въздушно пространство в североизточната и югоизточна част на Егейско море.
Това са поредните подобни нарушения от страна на Турция, припомнят информационните агенции.
Само преди дни също бяха регистрирани такива нерегламентирани полети на турската бойна авиация.
Гърция следи отблизо обстановката в Егейско море, тъй като се опасява, че Анкара може да използва миграционната криза, за да засили своето присъствие в този район, припомня БТА.
В момента този район в Егейско море е превърнат във военна територия и от НАТО.


http://www.vesti.bg
= = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = =
След като летиш неоторизирано над един свой съсед и съюзник, биеш с артилерия през границата по територията на друг свой съсед и разстрелваш цивилни развяващи бяло знаме в собствената си държава става невъзможно да убедиш когото и да било, че си the good guy в цялата работа. След всички действия на Турция в последните месеци Ердоган започва да изглежда, като най-добрия PR на Асад и руската интеревенция.

Клуб "Военна История"  * * * * * *
Ето кои са най-големите сеятели на русофилски чувства в света - това са турците.  А, и американците  не им отстъпват в своите простотии, сякаш получават пари от Путин да отвръщат хората от себе си(конспирация!). И обикновеният човечец като гледа по новините все материали за "демокрация," толерастия и други блага на политиката, която се осъществява някъде, където нямат нито нужда, нито пък и ще им трябват някога, но подобно на комунизма трябва да се насадят и да пуснат отровните си плодове. И обикновения човек - нерусофил, започва да Аресва чич" Путя... Но не заради сините му очички, а затова,  че поне си прави труда да изглежда нормален. А чич" Путя доволно потрива ръчички...


 





Гласувай:
18



1. mt46 - Турция
17.02.2016 20:31
си показа зъбите...
цитирай
2. batogo - !!!:))) Поздрав!
18.02.2016 10:42
Когато наглостта се приема за нормалност, критериите явно са сбъркани...
цитирай
3. krumbelosvet - Горкият руски презтеидент,
21.02.2016 07:42
не се е сетил как звучи "път" или "греша" на български, иначе да си е сменил фамилията. Това, че 99% от пороците му произлизат у нас от фамилията му, говори колко много други пороци има.
цитирай
4. dalida - Турците играят под камшика на Вашингтон!
26.03.2016 09:23
Не е случайно и изявлението на Путин, че синът на турския премиер търгува петролни продукти с ИД, която е и дете на Турция и Вашингтон.

Ислямска държава е "дете" на Вашингтон.
Ал Кайда е компютърна програма за унищожаване на враговете на САЩ, същата тази програма бе използвана във филма "космически войни" създаден от най-добрите хакери на света. Играта все още се играе от любителите на ел.игри.
Преди години (две-три) в интернет се беше появила информация, която обясняваше как програмата "Ал кайда" работи в полза на ЦРУ. Днес ако потърсим страницата, дава грешка 404, което означава че такава не съществува, т.е. изтрита е вече.
ИД е плод на същите тези, които инсценираха срутването на кулите на 9.11.2001. Вече на всеки грамотен българин се изясниха по какви правила играят Военните и тайните сили на западния свят. Прогнилата им система управлявана от най-корумпираните олигархични кръгове става банална и хората почти не гледат ТВ,нито четат новините от криминалните медии.

Мисля че и ЕС се е набутал там, където парите не миришат. Меркел знае че ще бъде преизбрана (купила си е вота) макар че уж германците не я обичат. 60% обаче от същите тези германци харесват фашизма и одобряват войната в Сирия.

Западна Европа е загнила ябълка. Турция е рекетьорът, който се опитва да командва, но ще има дълго време да чака членство в ЕС.
цитирай
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

За този блог
Автор: alchemist
Категория: Други
Прочетен: 2392671
Постинги: 1970
Коментари: 1584
Гласове: 30179
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031