Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
10.04.2019 21:12 - Циганският произвол
Автор: alchemist Категория: Регионални   
Прочетен: 1250 Коментари: 2 Гласове:
13


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
 Здравейте бити съграждани. Добър ден изнасилени жени. Как е ограбени селяни? Горе главата подсъдими охранители. Скъпи интелектуалци, ще се въоръжаваме ли с презервативи за по-безопасен контакт?

Днес сервираме шамари - безнаказани и в големи количества. За най-лакомите има и гурме ритници по кратуните. Всичко е в менюто на циганския произвол. То е направено специално по вашите вкусове и е в такива количества, че да ви изпопадат зъбите от кеф.

След увода - по същество:

Ако един циганин (не ром, защото аз уважавам ромите, които са направили много за държавата ни). Та, ако един циганин те пребие на улицата и нямаш свидетел, а той има пет свидетели, които и те са те ритали по главата, ще получи 24 часа задържане. После ще си ходи вкъщи, защото е невинен. Какво да правиш – правосъдие.

Ако вземеш да се защитиш и извадиш пистолет и го използваш ще те осъдят. Ще разглеждат дали нападателят е бил с лице срещу теб или на една страна. Ще се правят експертизи за какво ли не и най-накрая ще те опандизят. Примерите ги има в медиите.

Защо става така? Защо жертвите (предимно българи) са толкова безпомощни а нападателите (предимно цигани) толкова недосегаеми? Нещо от генофонда ли е или от родовата памет?

Защото дори да се обели дума по този въпрос е опасно. Ето това си мисля аз:

Обикновения човек-жертва работи за да живее. Той е зает човек. Не краде и няма бързи доходи. Обикновено не е адвокат и не е богат. Ако той влезе в конфликт и последващ съдебен процес му се нарушава цялото битие. Обикновеният човек трябва да си наеме адвокат. Да отсъства от работа, да се притеснява и да се побърка с непривични за него задачи. Делото се точи. Парите инвестирани в правосъдие нарастват. Семейството страда. Кел файда, че накрая печели делото. До обезщетение за всичко това не се стига, защото насилникът е безработен, без адрес с пет ТЕЛКА и няколко психиатрични диагнози.

И обикновения човек пие една обикновена вода бит и разорен.

А сега си представете, че обикновения човек се опита да направи нещо превантивно. Да обяви, че има нещо скапано и нечестно в тази система. Не дай си боже да обвини някого. Тогава към обикновения човек се изсипват една камара дела. НПО-тата това го работят. Субсидирани са и имат адвокати, които могат да седят 24 часа и да те съдят. За това че си с шапка, за това че си без шапка и за още хиляди неща.

Независимо от изхода на процеса обикновения човек е съсипан. С предупреждение за напускане от шефа си, с изхарчени скътани пари. И накрая осъден, защото адвокатите знаят по-добре от него как се играе тази игра. И като бъде осъден трябва и да плати някаква сума, което вече е непосилно. Ще си загуби ипотеката на апартамента и първата банка ще го изхвърли като мръсно българско коте от вкъщи.

Затова обикновения човек мълчи. Защото, ако си отвори устата ще бъде съсипан. И той го знае. Обяснено му е невербално. С примери от медиите. Втълпен му е страх не от боя, който ще яде, а от закона, който след това ще го разпъне на кръст.

Извод: Затова си мисля, че циганският произвол се дължи на добре приложена законна несправедливост и законите и от политиката и от НПО-та.

Тъй като имаме 240 законотворци на заплата, ще ги замоля, ако намират, че поне малко съм прав - да направят нещо по въпроса. Благодаря.

Финал.
ЕМИЛ ЙОТОВСКИ
---------------------------------








Гласувай:
14



1. born - Нещата са си баш такива, каквито са описани.
10.04.2019 23:17
Но напоследък май нещо се променя в овчото съзнание на българина. Справка:Габрово тази вечер е под блокада от т.н. жандармерия, която е изпратена от висшите милиционерски органи да пази бай Мангал от българския произвол, изразяващ се в протести на досегашните овце, които започват да осъзнават, че имат и остри рога. Дай Боже... да се превърнем във вълци, пък овчите кожи да останат само като дегизировка.
цитирай
2. zaw12929 - Нама роми има само ЦИГАНИ...
22.04.2019 07:53
Нама роми има само ЦИГАНИ...
цитирай
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

За този блог
Автор: alchemist
Категория: Други
Прочетен: 2405656
Постинги: 1971
Коментари: 1585
Гласове: 30250
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930