Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
13.12.2010 14:23 - Още за родителите психопати
Автор: alchemist Категория: Новини   
Прочетен: 473 Коментари: 0 Гласове:
2



Родители – изроди напивали децата си до повръщане, за да могат да заспят по-бързо. В един фатален ден се стига и до бой и едно от пеленачетата е убито с един замах от пияния баща. Ужасът се разиграва в село Торос край Луковит. Ромско семейство с пет деца решава да се сгрее с ракия от сутринта, като гощава и децата си с гроздова. При скарване между родителите 45-годишният българин Радослав посяга със сопа да удари бременната си жена. Помежду им се изпречва 8-годишната близкачка Нина и отнася удара. За да защити майка си, заплаща с живота си. Умира на място. От един удар. Бащата казва, че не се е „целил” в нея, а в жена си Аксиния, която е била почти неадекватна – с 2,75 промила алкохол. Радослав бил по-трезвен.

Децата легнали върху трупчето на сестра си

Многочленното семейство от село Торос

Когато полицията пристига в Къщата на ужасите, заварва страшна гледка. Три от дечицата били легнали върху трупчето на 8-годишната Нина. Скърбели са за сестра си. Петото дете било в окаяно състояние и с алкохолно натравяне. Лежало безжизнено върху купчина парцали и собственото си повръщано. Отписали са го, но лекарите са успели да го спасят. Родителите пък стояли безучастно на другото легло.

Напивали ги, за да не кашлят

Семейството живеело в страшна мизерия, купувало се само ракия

Оцелялата близначка Силвия разказала пред репортери, че майка им често ги напивала. Сипвала им греяна ракия, за да не кашлят и да заспят по-бързо. Освен това, в къщата било студено и алкохолът им помагал да се стоплят. Все още не е ясно какъв е бил процентът алкохол в кръвта на убитото момиче.

Другите деца са още по-малки – на три и на пет години. Те също сърбали от ракийката на мама и тате. В деня на убийството никой от семейството не е консумирал храна. Две шишета ракия били пресушени.

Купи ми една двуцевка и млъквай!

"Като умре, ще си родя ново" - често повтаряла майката

С тези думи ромката Аксиния се обръщала към кмета на селото, когато я предупреждавал да бъде по-внимателна с децата. Вместо да ми се обясняваш, купи ми едно петруханче и двулитрова бира и не ме занимавай с глупости – сумтяла 38-годишната майка. Според запознати семейството разчитало само на социални помощи, но парите отивали за алкохол.

Като умре, ще си родя ново!!

Едно от дечицата на ромката често се ровело по контейнерите – вероятно, за да търси храна. Кметът помолил майката да внимава с детето, защото може да го затисне капака на контейнера и да го убие. Аксиния обаче давала вид, че не се интересува от живота на детето и се обръщала с думите: „И да умре, ще си родя ново”.

Пиянството на един народ

Зачестяват случаите на убийства на деца, причинени от самите родители. Преди два дни роми задушиха детето си, докато спят – притиснали 2-месечното си бебе между телата си. Сега пък родители напиват до смърт децата си – ако не умрат от алкохол, ще ги убият с пръта. Социалните са посетили многочленното семейство преди време, но не са открили нередност.

Кой е виновен за този ужас? Държавата? Родителите? Социалните?





Източник: www.razkritia.com



Тагове:   още,


Гласувай:
2


Вълнообразно


Няма коментари
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

За този блог
Автор: alchemist
Категория: Други
Прочетен: 2415342
Постинги: 1971
Коментари: 1585
Гласове: 30275
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930