Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
20.01.2011 11:16 - Касим Дал: Най-успешният проект на ДС е Ахмед Доган
Автор: alchemist Категория: Новини   
Прочетен: 297 Коментари: 0 Гласове:
0



Най-успешният проект на Държавна сигурност е Ахмед Доган, заяви бившият зам.-председател на ДПС Касим Дал в интервю за Би Ти Ви.

Миналата седмица той подаде оставка от висшето ръководство на партията, като отправи остри критики срещу Доган и по-късно беше изключен от парламентарната група на движението.

Познавам всички хора, за които е донасял Доган, те са честни и са се борили за каузата на ДПС. За съжаление, сегашният председател е донасял за тях, каза Касим Дал, който твърди, че е чел досието на Ахмед Доган, което много го разтресло.

Такава мръсотия и толкова долни неща прочетох, да клепаш и донасяш за хората, които казваш, че са ти близки и роднини, посочи Дал и допълни, че това е била капката, която е препълнила чашата.

"Час по-скоро лидерът на ДПС трябва да си иде, трябва да се оттегли, за да има нов шанс за партията.

ДПС ще има нов лидер",

каза Касим Дал.

Той повтори заявеното миналата седмица, че ДПС е във вътрешна и външна изолация. "Да сте чули Доган да се е срещал с някого в близките години или той да е правил среща с някой чуждестранни политик", попита Дал и допълни, че в последните години никой не иска да седне на масата на преговорите с ДПС.

Дал заяви, че стои зад всяка своя дума и всяко свое действие.

Той отново отрече да има амбиции и намерение да прави нова партия и да разцепва ДПС.

Дал смята, че много хора от ДПС го подкрепят, но партийната машина ги притиска.

На въпрос защо Ахмед Доган не е бил поканен на срещата с турския премиер Ердоган при посещението му в България Касим Дал отговори: "Аз бяха поканен в последния момент. ДПС поиска среща с Ердоган, но Ердоган е отказал - заради образа, който се създаде, гафовете на лидера и агентурното ми минало. Срещнах се с Ердоган и това ми беше заявено". Дал не отговори конкретно дали тези думи са лично на Ердоган.

Източник: www.vesti.bg




Гласувай:
0



Няма коментари
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

За този блог
Автор: alchemist
Категория: Други
Прочетен: 2414606
Постинги: 1971
Коментари: 1585
Гласове: 30275
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930