Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
23.12.2010 16:19 - Нова Зеландия: 60 години извънземни тайни
Автор: alchemist Категория: Новини   
Прочетен: 365 Коментари: 0 Гласове:
2



Нова Зеландия разсекрети стотици документи, съдържащи разкази на новозеландци за техни срещи с извънземни създания, състояли се през последните 60 години, пише британският вестник "Дейли телеграф" (telegraph.co.uk).

Сред извънземните същества и обекти, за които новозеландците са говорили през годините, има извънземен великан, носил обувки номер 440, цяла флотилия от странни летящи обекти, преминали в новозеландското небе, и дори образци на извънземни писма.

Сигналите са подадени от най-различни хора, от обикновени новозеландци до пилоти и пътници на самолети.
Документите в обем от над 2000 страници са събирани от 50-те години на миналия век и по принцип е трябвало да останат секретни до 2050 г.
Новозеландските военни обаче ги разсекретиха сред отправени искания по силата на Закона за свободата на словото.
Сред открояващите се разкази в документите е този за извънземен гигант, носещ обувки номер 440.
През 1995 г. новозеландец се натъкнал на него и извънземното създание му разказало, че след като умрат, хората се връщат на земята под формата на водородни атоми и се задържат в това състояние 150 години. След това се преобразували в натрий.
В друг документ се говори за човекоподобно извънземно, облечено в дрехи от сребрист материал, препасано с широк колан и носещо на главата си шлем и маска.
По отношение на летящите чинии, за които били подадени сигнали, най-точни били информациите на пилоти. Техните сведения били съпътствани от карти, данни за точното място на срещата с летящите чинии и дори рисунки на наблюдавания обект.
През декември 1978 г. екипаж на товарен самолет видял ярки светлини в небето над град Кайкура на Южния остров.
Новинарски екип от държавната телевизия подкрепил техните твърдения, че е имало нещо странно в небето, като показал случайно заснети кадри на същите светещи обекти. По същото време тайнствени мигащи обекти се появявали и по екраните на местни въздушни диспечери, а в този момент на даденото място не е имало никакъв самолет.
От документите става ясно, че  дори бившият новозеландски премиер, покойният сър Робърт Мълдуун се е заинтересувал от случилото се в небето на Кайкура.
Според разследващи подозрителните светлини може да са били на рибарски кораба, но този случай и до днес си остава мистерия.
Разсекретените документи разкриват още, че местен писател е предоставил на властите нещо, което според думите му било образец на извънземно писмо.
През април 1998 г. жена е съобщила за забелязан от нея овален обект, светещ с ярка червеникава светлина. От него върху жената се посипал дъждец, въпреки че по това време нямало облаци.
В друг документ свидетел разказвал, че от ясното небе паднал обект с формата на бокал. Падането му било съпътствано от свистене. Обектът се ударил у вълнолом, отскочил високо от удара и накрая се приземил върху правителствен катер.

Източник: www.vesti.bg



Гласувай:
2



Няма коментари
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

За този блог
Автор: alchemist
Категория: Други
Прочетен: 2415910
Постинги: 1971
Коментари: 1585
Гласове: 30275
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930